dolce 1

Plesni klub „Dolce“ Pakrac-Lipik je sinoć u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" svečano obilježio završetak još jedne plesne sezone pod nazivom „Plesna čarolija“. Već tradicionalna, deveta završna produkcija i ove je godine ispunila dvoranu gledateljima koji su pljeskom i uzvicima podržali vješte polaznike plesnoga kluba, kojega čine djevojčice različitih uzrasta i jedan dječak, pod vodstvom trenerice Marijane Verčej.

dolce 4

„Dolce je mali klub koji okuplja 50-ak djece iz naša dva grada i bavi se suvremenim plesom. Rado se odazivamo na sva gostovanja, na gradska događanja i manifestacije, ali zbog specifičnosti našeg plesa uglavnom nemamo priliku pokazati puni kapacitet naših mogućnosti“, riječi su kojima nas je ovaj plesni klub pozvao na svoju završnu produkciju upravo na pozornicu Hrvatskog doma, odnosno na  "daske koje život znače" kako bi nam pokazali koliko su truda i ljubavi uložili u svladavanje plesnih koreografija.

dolce 5

Program od 18 točaka izvodilo je pet grupa: Malci, Barbi, Gea, Paula i Nikol, duo Tara i Nika te solo plesačice Ema, Dunja i Anja koji su svojim plesnim točkama tijekom ove sezone sudjelovali na raznim natjecanjima od kojih izdvajamo Zagreb Christmas Ball, Dani Silvije Hercigonje u kazalištu Trešnja u Zagrebu, Croatia Dance Challange u Požegi, Požeški Plesokaz, Dance World Cup…

dolce

Kao gošće, i ove godine su im se pridružile Mažoretkinje Grada Lipika i Mažoretkinje Grada Pakraca, a svečani dio programa zaključen je pozdravima te zahvalama trenerici, majkama i svima koji su svojim radom i angažmanom omogućili realizaciju završne produkcije.

dolce 2

Bio je to prekrasan završetak još jedne plesne sezone, a već ih na jesen čekaju novi izazovi, putovanja, druženja i uživanje u nekim novim plesnim koracima.

dolce 3