vatrogasci naslovna

Na sjednici održanoj 25. travnja, Predsjedništvo i Zapovjedništvo VZP Pakrac-Lipik donijelo je odluku da se združena vatrogasna vježba održi 30. svibnja u Brezinama. Na vježbi su sudjelovali vatrogasaci iz svih 15 dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Vatrogasne zajednice Pakrac-Lipik.

vatrogasci brezine

Vatrogasce je postrojio Tomislav Stokić, zapovjednik Vatrogasne zajednice područja Pakrac – Lipik, nakon čega su im se obratili predsjednik DVD-a Brezine Ivica Drašner, potom predsjednik Vatrogasne zajednice područja Pakrac-Lipik Ilija Turković stariji i gradonačelnik Lipika, Vinko Kasana.

Lipički gradonačelnik vatrogasce je pozdravio i u ime pakračke gradonačelnice, Anamarije Blažević, pri čemu je izrazio zadovoljstvo što u vježbi sudjeluju vatrogasci iz svih petnaest DVD-ova koji djeluju na našem području.

vatrogasci kasana

Nakon postrojavanja, vatrogasci su pristupili pokaznoj vježbi gašenja požara kojom su demonstrirali spremnost i koordiniranost djelovanja u hitnim situacijama, kakvih će, toplo se nadamo, biti što manje.

IMG2774
IMG2787
IMG2788
IMG2793
IMG2795
IMG2797
IMG2800
IMG2802
IMG2808
IMG2809