DSC 0596

Završna svečanost i oproštajna priredba predškolaca pakračkog Dječjeg vrtića „Maslačak“ održana je sinoć u dvorani Hrvatskog doma, do posljednjeg mjesta ispunjenoj radosnim i ozarenim licima roditelja, baka i djedova, braće i sestara. U veselom ozračju, 60-ak vrtićkih maturanata iz sedam odgojnih skupina uz svoje odgojitelje je izvelo originalan prigodni program.

„Ovaj dan je poseban za našu djecu, emotivan i pun radosti, a vjerujem i strahova za vas roditelje, no moram reći da je vrlo značajan i za nas u vrtiću. Odgojitelji ispraćaju one mališane čiju su ruku držali dok su njihovi koraci bili nesigurni, čuli su one prve i nespretne riječi, vidjeli prve izrasle zubiće, ali i ulovili one smiješne krezube osmjehe upućene prvim simpatijama“, rekla je ravnateljica vrtića Katarina Lahovsky Kobetić i zahvalila svima koji su pomogli da se osigura kvalitetan i siguran boravak u vrtiću svoj djeci.

FOTOGALERIJA

Prisutne je pozdravio i Tomislav Novinc, predsjednik Upravnog vijeća vrtića, član Gradskog vijeća te učitelj pakračke osnovne škole. „Jedan veliki dio vašeg malog života dolazi kraju i u jesen krećete u novu, veliku avanturu u kojoj ćete pisati, čitati, računati, crtati i naravno - pisati zadaću. Zato vam želim da se ove zadnje tjedne vašeg vrtićkog života što više izigrate, pozdravite s vašim „tetama“ i vidimo se ujesen“, poručio je Novinc.

Veseli jednosatni program budućih prvašića bio je ispunjen pjesmom, plesom, igrokazom i recitacijama kojima su pokazali što su naučili u vrtiću te što ih čeka u novom poglavlju njihovih života. Za kraj, ravnateljica je svakoj skupini podijelila fotografije za sjećanje na vrtićke dane, a zaslužnima i diplome za sudjelovanja na vrtićkim natjecanjima.

DSC 0552