Kino HR dom111

Dječji vrtić Maslačak Pakrac i Osnovna škola braće Radića u suradnji s kulturnim prosvjetnim društvom „Sloga“ Pakrac tijekom proljetnih školskih praznika provode projekt „E-CODE“. Projekt je sufinanciran sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (ZO/ENU 1/2023).

Prvi dio multimedijske radionice u trajanju od dva školska sata održat će se u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ u Pakracu, u srijedu i četvrtak, 3. i 4. travnja, od 10:30 do 12 sati. Polaznici će ondje učiti o osnovama snimanja videozapisa mobitelom, kako izabrati kadar, kako urediti/obraditi videozapise, kako ih multiplicirati i objaviti (ali i gdje). Na drugom dijelu radionice, nakon snimanja videozapisa, zainteresirani će moći naučiti kako se bôje i animiraju crteži.

Zainteresirani se mogu prijaviti na broj 098/412-707 ili na adresu e-pošteOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Osim toga, sa sobom trebaju donijeti ispunjenu i potpisanu suglasnost roditelja.