sajam udruga naslovna2

Jučerašnjim sajmom i koncertom Opće opasnosti koji su održani na pakračkoj šetnici i službeno je završeno obilježavanje Dana grada 2024. Organizatore je poslužilo vrijeme koje je „izdržalo“ te su izlagači, posjetitelji i ljubitelji županjskih rokera ipak ostali na suhom.

sajamudruga05
sajamudruga0
sajamudruga15
sajamudruga1
sajamudruga2
sajamudruga3
sajamudruga4
sajamudruga5
sajamudruga6
sajamudruga7

Na sajmu udruga koje je organizirala Turistička zajednica Grada Pakraca povodom obilježavanja Dana Grada, na gradskoj šetnici svoje je proizvode izložilo 37 udruga i OPG-ova iz čitave kontinentalne Hrvatske, od Osijeka do Zagreba. Bilo je tu nakita i bižuterije, rukotvorina, oslikanih boca, umjetnina, a izlagali su se i konzumni proizvodi poput medova i rakija. Osim toga, Udruga „Hrvatska žena“ Prekopakra pobrinula se za kolače, koji su za sve posjetitelje bili besplatni. Nešto „konkretnije“ moglo se pojesti na štandu Društva Mađara Pakrac koji su hranu pripremali na licu mjesta.

sajam udruga bend

Za dobru atmosferu u popodnevnim satima zadužen je bio glazbeni sastav „Posagana“. U sklopu sajma izložen je i asortiman za najmlađe s raznim igračkama i balonima, a mogle su se kupiti i fritule, palačinke, kokice te napitci kakve djeca najviše vole.

Koncert Opće opasnosti okupio je brojne Pakračane i na najbolji mogući način zaključio ovogodišnju proslavu Dana Grada Pakraca.

sajam udruga opca