najava dan zena

KPD „Sloga“ Pakrac poziva tvrtke, ustanove, obrtnike da počaste svoje djelatnice povodom Međunarodnog dana žena kazališnom predstavom SAMO DA VAS NEŠTO PITAM (THEARTE iz Zagreba) u petak, 8. ožujka u 19 sati u Hrvatskom domu „Dr. F. Tuđman“ u Pakracu.

Priča govori o dvije mlade žene koje su se igrom slučaja našle u liječničkoj čekaonici. Možda čekaju ultrazvuk. Ili endokrinologa. Ili radiologa. Svakako čekaju liječnika. Možda su išle u srednju školu zajedno, možda i nisu. Možda su slične samoj sebi od prije petnaest godina, a možda i nisu. Možda na kraju postanu prijateljice. Vjerojatno neće, ali bilo bi lijepo.

„Ovo je predstava o empatiji, predrasudama, greškama u komunikaciji, strahu od povezivanja, nepouzdanosti subjektivnog doživljaja i komičnim obrascima ponašanja. Možda. Možda i nije“ – poručuju iz autorskog tima predstave. Projekt je inspiriran gotovo univerzalnom manifestacijom ljudske znatiželje – promatranjem nepoznatih ljudi na javnim mjestima.

Standardna cijena ulaznica je 8 EUR, a za organizirani dolazak (moguće plaćanje virmanom uz prethodnu najavu) 6 EUR po osobi, uz uvjet da organizirano dolazi najmanje 5 osoba. Upiti i rezervacije e-poštom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.