maškare Medium

Maskirana povorka veselih maškara, koju su činili mališani iz matičnog i područnih vrtića Maslačak, kao i učenici nižih razreda pakračke osnovne škole, predstavila se danas svojim sugrađanima, roditeljima i prijateljima. Iako je jutrošnja kiša nakratko priprijetila da će upropastiti ovaj najveseliji dan za kojeg su se mališani dugo spremali i s radošću iščekivali, vrijeme se ipak smilovalo pa je taman pred dolazak maškara na središnji gradski trg zasjalo sunce.

FOTOGALERIJA

Tamo su ih dočekali Alisa iz zemlje čudesa i prijatelji, inače članovi kutinskog obrta Fun box, koji su bili zaduženi za ples, pjesmu i dobru zabavu. Sve okupljene prigodno je pozdravila gradonačelnica Anamarija Blažević koja je zaključila kako ne bi bilo loše da maškare budu svaki dan!

Dječje veselje zasladio je topli čaj kojeg je pripremilo Gradsko društvo HCK Pakrac, kao i nezaobilazne pokladne poslastice - krafne kojima je male maškare počastio Grad Pakrac. Veliku zahvalnost iz Grada uputili su zaposlenicima Fast food-a Futuro koji su priskočili u pomoć i zagrijali zamrznute krafne, ispravljajući time mali propust dobavljača, te tako svakom djetetu osigurali toplu, ukusnu slasticu.

maškare 2 Medium