Dolce završna

Plesni klub „Dolce“ sinoć je u kino dvorani Hrvatskog doma "Dr. Franjo Tuđman" svečano obilježio završetak 8. plesne sezone pod nazivom „Plesna čarolija“. Već tradicionalna završna priredba i ove je godine oduševila roditelje, bake, djedove i prijatelje koji su pljeskom podržali marljive plesačice i jednog plesača plesnoga kluba, koje je cijele godine vrijedno pripremala trenerica Marijana Verčej.

Jednosatni program sastavljen od 14 koreografija izvodilo je pet grupa: Malci, Barbi, Gea, Paula i Nikol, a solo točkama predstavile su se plesačice Dunja i Anja. Ovu svečanost svojim su nastupima upotpunile gošće, pakračke i lipičke mažoretkinje.

dolce velike

Plesni klub Dolce bio je vrlo aktivan prošle godine i svoje umijeće prikazivali su na brojnim nastupima na području naših gradova, ali i dalje, na gostovanjima unutar i izvan županije. Izdvajamo nastupe na internacionalnom festivalu kulture plesa "Zagreb Christmas ball" u Zagrebu, SamoPles Fest – Dance Challenge u Samoboru, Danima Silvije Hercigonje u Kazalištu Trešnja u Zagrebu, Požeškom plesokazu, Sajmu cvijeća u Lipiku, kao i na Noći Netflix filmova u organizaciji Mažoretkinja grada Lipika.

FOTOGALERIJA

Dolce tim uputio je zahvalu svima koji su svojim trudom i zalaganjem bili dijelom rada kluba protekle godine, posebice roditeljima koji su se angažirali i na treninzima i prilikom organizacije nastupa, zatim gradovima Pakracu i Lipiku koji ih redovito prate kroz njihove projekte kao i sponzorima. Sinoćnjim nastupom bile su izuzetno zadovoljne s obzirom da su ga pripremile bez trenerice koja je zbog drugih obaveza bila spriječena. Sav stručni posao odradila je stoga plesačica Ema Kozić, kojoj je ova priredba bila svojevrsni oproštaj od kluba s obzirom da je maturantica i od jeseni, odlaskom na fakultet, započinje novo poglavlje u njenom životu.

Nakon svečanog dijela programa, plesačice i njihovi roditelji druženje su nastavili ispred Hrvatskog doma prigodnim domjenkom.

dolce male