završna vrtić naslovna

Završna priredba Dječjeg vrtića „Maslačak“, koja je održana sinoć, ponovno je ispunila pakračku sportsku dvoranu do posljednjeg mjesta i time potvrdila kako se radi o jednom od tradicionalno najposjećenijih događaja u gradu. Mališani i odgojiteljice pripremili su bogat program za roditelje, bake i djedove te sve Pakračane kako bi obilježili završetak pedagoške godine i pokazali što su sve u protekloj godini naučili.

Prisutne su pozdravili Katarina Lahovsky Kobetić, ravnateljica Dječjeg vrtića “Maslačak”, i Tomislav Novinc, predsjednik Upravnog vijeća vrtića i član Gradskog vijeća, zahvalivši odgojiteljicama i zaposlenicima koji su u pripremu ove završne priredbe uložili puno ljubavi, truda i vremena, a posebno djeci koja su marljivo uvježbala plesne korake i glazbene točke. Puno sreće poželjeli su i predškolcima koji se uskoro opraštaju od vrtića, a riječ su zatim prepustili mališanima koji su vodili jučerašnji program.

FOTOGALERIJA

U veselom jednosatnom programu, kojim su se predstavili vrtićanci jedanaest odgojnih skupina iz matičnog i područnih vrtića, nije nedostajalo plesa, pjesme, dječjeg smijeha, maštovitih koreografija i kostima.

završna vrtić dvorana