IMG 1370 1024x661

Grad Pakrac nositelj je projekta pod nazivom „Žena spretna, starost sretna“ kodnog broja UP.02.1.1.16.0411,  a partneri projekta su Centar za socijalnu skrb Pakrac i Hrvatski zavod za zapošljavanje, područni ured Požega. Projekt se provodi na temelju ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, poziva ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – FAZA III broj poziva UP.02.1.1.16.

Ovim putem pozivamo sve sugrađane koji imaju potrebu za skrbi starijih osoba odnosno osoba u dobi od 65 i više godina i/ili nemoćnih osoba da se obrate u gradsku upravu pozivom na broj 034 411-080, kontakt osoba: Zrna Garača, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. radi upisivanja osoba u potrebi na popis korisnika.

Također, pozivamo i sve nezaposlene žene zainteresirane za rad u programu Zaželi da se prijave na javni natječaj za zapošljavanje. Javni poziv dostupan je na web stranici Grada Pakraca  te na stranicama projektnih partnera Centra za socijalnu skrb Pakrac i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.