viber slika 2021 06 21 10 30 04 1

Grad Pakrac s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Požega i Centrom za socijalnu skrb Pakrac objavio je na svojim službenim internet stranicama javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme 30 djelatnica za pružanje pomoći u kući kroz  projekt „Žena spretna, starost sretna“.

Uvjeti su da su kandidatkinje prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje bez obzira na trajanje prijave s najmanje završenom osnovnom školom, a najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem. Prednost pri odabiru će imati nezaposlene žene koje su dugotrajno nezaposlene, starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve obiteljskog nasilja, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi ili udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine i beskućnice.

Informacije i pojašnjenja osim na stranicama Grada Pakraca (https://pakrac.hr/javni-natjecaj-za-zaposljavanje-na-odredeno-vrijeme-djelatnica-za-pruzanje-pomoci-u-kuci-kroz-projekt-zena-spretna-starost-sretna/) mogu se dobiti i u gradskoj upravi na telefon 411- 080 ili email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .