Gradska knjižnica Pakrac u naredna dva tjedna organizira dvije radionice za srednjoškolce koje su nastale u sklopu projekta Kultura u akciji, kojega realizira Močvarni laboratorij uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Prva po redu je kreativna radionica pod nazivom CirkAktiv koja će se odvijati sutra 14. rujna u maloj dvorani Gradske sportske dvorane s početkom u 16 sati. CirkAktiv je dvosatna radionica na kojoj će se obrađivati socijalne vrijednosti poput komunikacije, solidarnosti i rodne ravnopravnosti kroz primjer cirkuskih vještina u interakciji sa sudionicima.

Druga radionica je dramske tematike, predviđena za sljedeću srijedu 21. rujna u 14 sati u prostoru Gradske knjižnice Pakrac, čiji će voditelj biti kazališni redatelj i glumac Mario Kovač. Zainteresirani će imati priliku okušati se u glumi, dramskim vježbama te glumačkim tehnikama Stanislavskog, Chekova i Boala.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne za obje radionice, a mogu se izvršiti putem e-maila Gradske knjižnice Pakrac Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na broj telefona 099/814-0800.

CirkAktivDramska radionica