Kupanje

Odmaralište “Cvrčak“ na Viru  Gradskog društva HCK Pakrac ove je sezone do sada ugostilo 500 gostiju koji su ostvarili 4000 noćenja. Do 3. rujna, kada završava sezona, biti će još 1300 noćenja čime će se ostvariti ovogodišnji plan. Navedene brojke ukazuju na povećanje noćenja u odnosu na prethodne godine, kaže ravnateljica Danijela Kiš, što znači da se polako vraćaju na ono stanje kakvo je bilo prije epidemije korona virusa. Popunjeni kapacitet tijekom cijele sezone i velika potražnja u potpunosti pravdaju višegodišnja ulaganja u zgradu dovršenu prošle godine, ali potenciraju i produženje trajanja sezone od sljedeće godine o čemu se razmatra.

Tijekom sezone se početnoj postavi zaposlenih u odmaralištu pridružilo čak šest volontera i troje srednjoškolaca, inače redovitih posjetitelja, koji pomažu u brizi za djecu te sudjeluju u izvođenju aktivnosti.

Gosti “Cvrčka“ i ove su godine različitih dobnih skupina pa se tako nalaze grupe osnovnoškolaca i srednjoškolaca, odraslih te umirovljenika, premda je gostovalo znatno više djece nego prethodnih, kako djece povratnika tako i nove, čime odmaralište ponovno postaje najprije dječje, kaže Kiš. Želja za povratkom u odmaralište nije nimalo začuđujuća s obzirom da se za djecu svakodnevno pripremaju razne sportske i zabavne aktivnosti, a kada se tome pribroji društvena i ambijentalna komponenta, garantirano je ugodno provedeno ljeto. Ipak, slike govore više od tisuću riječi, stoga prilažemo dijelić atmosfere s odmarališta u foto galeriji.

Tjelovjeba
Strelicarstvo
Odbojka-na-pijesku
Povlacenje-uzeta
Kupanje3
Nogomet
Kupanje2
Kreativan-rad
Dodjela-diploma
Grupa-na-Viru