IMG 0484

Ekipa "Bad Club" iz Pakraca u sastavu Zoran Milaković, Davor Lepka, Srećko Belac, Ivan Beluškov, Andrej Marin i Siniša Babić pobjednik je trećeg izdanja pub kviza „Suton znanja na Omanovcu“ održanog u subotnjim večernjim satima  kod planinarskog doma na Omanovcu. U režiji Zlatka Kubaleka - Kube te Marija Baraća, ujedno i voditelja kviza, „Suton pameti“ ove je godine iziskivao odgovore na 32 nešto zahtjevnija pitanja iz opće kulture, a na njih je odgovaralo petnaestak višečlanih ekipa pristiglih iz šire pakračke okolice. 

Odličnu atmosferu u ugodnom ambijentu Omanovca glazbenim su programom upotpunili članovi akustičnog banda Cover Page iz Zagreba, dok je za gastro užitak bio zadužen dvojac Savi/Marter u sklopu već poznate Hamburgerionice.
Subotnjim pub kvizom započela je trodijelna manifestacija pod nazivom „Proljeće na brdu“, a koja za cilj ima zabavnim aktivnostima animirati posjetitelje da lijepe i ugodne proljetne dane i večeri provedu u ovoj naširoko poželjnoj turističkoj destinaciji. 

Proljeće na brdu“ nastavlja se 4. lipnja kada u popodnevnim i večernjim satima u goste dolaze zagrebački bandovi Donkey Hot te Nika&Nickelodeon, a bogat glazbeni program će upotpuniti i osječki band Sing Song Swing te DJ Kuna. Osim dobre glazbe, subota 4. lipnja će proteći i u znaku poezije koju će recitirati Davor Nigović Lexy i Martina, uz gitarsku pratnju Jakše Petrovića.

IMG 0488

IMG 0489

IMG 0493

IMG 0486

IMG 0487

IMG 0492

IMG 0490