pogled iz zraka 1024x614 c

Na foto natječaju u organizaciji Turističke zajednice grada Pakraca i Grada Pakraca, a koji je završio 3. prosinca, sudjelovalo je 13 autora te pristiglo 60 fotografija.

Kako nam je rekla Gabriela Sabo Seleši, voditeljica ureda Turističke zajednice, na foto natječaju su se tražile fotografije s motivima grada kroz sva godišnja doba, a posebno neki od skrivenih detalja koji krase naš grad i okolicu. Odazivom su zadovoljni jer osim naših sugrađana, sudjelovali su i autori iz Zagreba i Velikih Zdenaca. Natječaju su se odazvali Iva Ajhner, Krešimir Novinc, Berti Erjavec, Dejan Adžić, Dalija Nagy, Marica Adamović, Gordana Janža, Davor Kanjir, Matija Brinjak, Alen Brkić, Irena Lalić, Radio klub Pakrac i Matija Kulhavi. 

Za potrebe izrade kalendara za 2022. godinu stručni žiri ispred Grada Pakraca u kojem su bili Darko Miletić, glavni urednik gradske web stranice, Ivana Šušnjić, pročelnica Ureda Grada Pakraca, te Gabriela Sabo Seleši, voditeljica ureda Turističke zajednice grada Pakraca, odabrali su 12 najzanimljivijih i najdomišljatijih fotografija. Kalendar s fotografijama grada Pakraca bit će tiskan ovih dana.

Sabo Seleši  dodala je kako fotografije koje su poslane na natječaj neće ostati samo na kalendaru nego će se sve koristiti i u promotivnim materijalima, brošurama i video uratcima, a svi sudionici na natječaju bit će i nagrađeni.

Donosimo 12 odabranih fotografija:

1 Siječanj

Siječanj - Dalija Nagy

2 Veljača

Veljača - Gordana Janža

3 Ožujak

Ožujak - Davor Kanjir

4 Travanj

 Travanj - Iva Ajhner

5 Svibanj

Svibanj - Dalija Nagy

6 Lipanj

Lipanj - Alen Brkić

7 Srpanj

Srpanj - Krešimir Novinc

8 Kolovoz

Kolovoz - Alen Brkić

9 Rujan

Rujan - Krešimir Novinc

10 Listopad

Listopad - Matija Kulhavi

11 Studeni

Studeni - Dejan Adžić

12 Prosinac

Prosinac - Marica Adamović