promet šuškova Medium

Zbog radova na aglomeraciji od 13. studenog vrijedi nova prometna regulacija u središtu Pakraca, izvijestio je Marijan Malogorski, pročelnik Odjela za stambeno-komunalne poslove gradske uprave.

Gorenjska gradbena družba Kranj  planira asfaltirati nosećim asfaltnim slojem Ulicu Gojka Šuška i Trg dr. Franje Tuđmana. Radi toga već od 7 sati ujutro će za automobilski promet biti zatvorena Bolnička ulica od križanja s Prolazom baruna Trenka do Trga dr. Franje Tuđmana, kao i sam trg i Ulica Vlade Laučana. U Bolničku ulicu iz pravca Prolaza baruna Trenka prema trgu propuštat će se samo stanari.

znak bolnička Medium

GGD Kranj planira sutra završiti asfaltiranje nosećim slojem Šuškovu ulicu i Tuđmanov trg nakon čega će u nedjelju ujutro sve ove površine otvoriti za automobilski promet na način kako je on funkcionirao prije zatvaranja i početka radova 6. listopada pa će automobili moći ponovo ići Šuškovom ulicom od „robne kuće“ u pravcu banke sa skretanjem na trgu u Laučanovu ili Bolničku ulicu, jednosmjerno u pravcu Malog mosta i južnije.

Time rekonstrukcija ovih prometnica neće biti gotova jer će nedostajati gornji, habajući, asfaltni sloj kao i prometna regulacija i nosači nove javne rasvjete. Ovisno o vremenskim prilikama zadnji asfaltni sloj će biti postavljen tijekom zime ili na proljeće nakon čega slijedi iscrtavanje horizontalne prometne signalizacije, odnosno postavljanje ostale navedene urbane opreme.