banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Nino Lalić

„Dragi darivatelji krvi, ovim vam putem želimo zahvaliti na iskazanoj ljubavi i humanosti u ime svih kojima je darovana krv spasila život. Cijenimo vašu plemenitost i od srca vam čestitamo 25. listopada, Dan dobrovoljnih darivatelja krvi!“ piše u čestitki koju u ime Gradskog društva Crvenog križa Pakrac, potpisuje ravnateljica Danijela Kiš u povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi koji se na razini Hrvatske obilježava u ponedjeljak. 

Kako će ove godine izostati na taj dan uobičajena svečanost u HCK Pakrac uručivanja priznanja i zahvalnica za darivatelje koji su lani dali krv prvi ili jubilarni put, obavještavaju sve jubilarne darivatelje iz 2020. godine da svoje zahvalnice i priznanja mogu podići u GD CK Pakrac 29. studenog tijekom 4. ovogodišnje akcije darivanja krvi.

U prilogu je popis ovogodišnjih dobitnika zahvalnica iz kojeg je vidljivo da je lani 9 osoba krv darivalo prvi put, tri osobe peti put, šest osoba deseti put, odnosno dvadeseti, 5 trideset, šest 40 puta, a Ninoslav Lalić 50. put.

U toj godini HCK Pakrac je od svojih davatelja prikupio ukupno 399 doza krvi.

Darivatelji krvi

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić