20211009 100750

U prostorijama Udruge invalida rada Pakrac-Lipik danas prijepodne su, drugu godinu za redom, održani rekreativno sportski susreti na kojima su sudjelovali samo domaći članovi Udruge. Tradicionalno druženje udruga invalida rada, gdje su u Pakrac dolazile prijateljske udruge iz svih krajeva Hrvatske, ali i Slovenije, ni ove godine zbog pandemije koronavirusa nije moglo biti održano, rekao je predsjednik Udruge Zlatko Pečanić, no to nije spriječilo članove da se među sobom natječu u belotu, pikadu, igri nabaci krug i visećoj kuglani.

20211009 100819

Prisutne je pozdravio pročelnik upravnog odjela za društvene djelatnosti i gospodarstvo u gradskoj upravi Marijan Širac, koji je ovom prilikom pohvalio rad Udruge i poželio im uspješan nastavak rada i djelovanja na području ova dva grada, a natjecateljima je zaželio puno sportske sreće i ugodno druženje.

U igri nabaci krug, u ženskoj kategoriji prva tri mjesta osvojile su Nada Majer, Zdenka Lulić i Anđelka Savi, dok su u muškoj to bili Mato Štampf, Ivan Sekulić i Đuro Domšić. Najbolja mjesta u pikadu osvojile su Anđelka Savi, Zdenka Lulić i Ružica Domšić, a među muškima Đuro Domšić, Luka Major i Ivan Sekulić.

20211009 102022

Najveću spretnost u visećoj kuglani pokazale su Marija Eck, Anđelka Savi i Nada Majer, dok su u muškoj kategoriji čunjeve najbolje rušili Antun Adžijević, Vinko Špelić i Đuro Domšić. U igri belot prvo mjesto osvojila je ekipa u sastavu Vinko Špelić i Luka Major, drugo mjesto je pripalo Mati Štampfu i Antunu Oblaku, dok je brončanu medalju odnijela ženska ekipa koju su činile Nada Szemeti i Anđelka Jušta. Nakon podjele priznanja, uslijedio je ručak i zajedničko druženje.

20211009 101521