sajam gužva 2019

Brojni zabavni i edukativni sadržaji za djecu i mlade, izložbeno-prodajni štandovi bogatog asortimana, kulturno-umjetnički program, 6. natjecanje u kuhanju graha - Grahfest, etno-gastro prezentacija Udruženja obrtnika i Obrtničkih komora iz cijele Hrvatske, srednjevjekovni program uz „Bitku za kovnicu novca“ i ponudu u krčmi „Kod veprove glave“, zabava uz tamburaški sastav „Satir“... sadržaji su 12. Sajma „Slavonski banovac“ koji će ove godine, nakon jednogodišnje stanke, biti održan 16. listopada, pri čemu će dio dječjeg programa biti održan poslijepodne dan ranije.

Sajam i ove godine organizira Grad Pakrac, u suorganizaciji s Udruženjem obrtnika Pakraca i Lipika, Poduzetničkim centrom Pakrac i Turističkom zajednicom Grada Pakraca, u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Sajam će biti održan, kao i onaj prije dvije godine, u Ulici Matice hrvatske, prostoru tržnice te na dijelu novoobnovljenog središnjeg Trga bana Jelačića gdje će biti postavljeni dječji sadržaji.

Rok za prijavu izlagača je 11. listopada, a najam, ovisno o opremljenosti i veličini se kreće od 150 kuna na više, pri čemu su pakračke udruge oslobođene plaćanja. Sve informacije vezano za organizaciju izlagača zainteresirani mogu dobiti u Turističkoj zajednici Grada Pakraca na telefon 034/411-288, 098/436-176, ili e-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Što se tiče prijava za sudjelovanje na Grahfestu, uz kotizaciju od 50 kuna, prijaviti se može na broj 098/724-669 (Davor). Okupljanje sudionika i podjela namirnica počinje od 14 sati, a organizator osigurava grah, suho meso, kruh, pregaču, stol i 20 porcija.

Novosti vezane uz ovogodišnji Sajam Slavonski banovac možete saznati na Facebook stranici https://www.facebook.com/Slavonski-banovac-1300649423302178 i na stranici www.pakrac.hr, a one najvažnije će objavljivati i portal „Pakračkog lista“.