Bubnjarska radionica Trak

Inicijativom mladih članova Glumačke sekcije KPD „Sloga“, a kroz dugogodišnje prijateljstvo rođeno na Planinarskom domu Omanovac s Brankom Trajkovim - Trakom bubnjarom rock banda „Zabranjeno pušenje“, ostvarena je suradnja koja vodi ka novom mjuziklu naslova „Dobri jarani“, doznajemo od Dubravke Špančić, tajnice „Sloge“.

„Suradnja velikih i malih, profesionalaca i amatera, nastala je potpuno logičnom vezom - ljubavlju prema dobroj glazbi i valjanim mislima“, rekla je Špančić koja je ujedno pripremila i libreto za ovaj mjuzikl, inspiriran scenarijem dugometražnog filma "Balada o Pišonju i Žugi" i sadržajem odabranih songova Zabranjenog pušenja, koristeći 22 uspješnice benda. Radnja mjuzikla se odvija u Sarajevu, dotiče Pakrac, a omogućuje sudjelovanje više od 25 izvođača na sceni. Osim postojećih članova Sekcije, realizaciji će se pridružiti glumački i glazbeni talenti Pakraca i Lipika.

Branko Trajkov Trak će danas, u sklopu manifestacije „Pakračko ljeto“, u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman od 18.30 sati održati bubnjarsku radionicu „Ritam ludila i ljubavi“, a zbog ograničenog broja sudionika, zainteresirani se trebaju javiti na broj 098/9149-237 ili osobno u Dom. Nakon radionice bit će održana projekcija filma "Ritam ludila".