nastupi ogš

U dvorištu kurije Janković večeras u 19 sati učenici Osnovne glazbene škole Pakrac održat će tradicionalni završni koncert na otvorenom pod nazivom „Ususret ljetu“.

Kroz 20-ak glazbenih točaka predstavit će se učenici od prvog do šestog razreda na raznim instrumentima, komorni sastavi, zbor i početnički solfeggio, doznajemo od ravnateljice OGŠ Alfrede Petani Grafina. Najavljeno toplo vrijeme najbolja je pozivnica svim sugrađanima da navrate i poslušaju nastupe talentiranih učenika na kraju ove teške i izazovne školske godine.

Podsjetimo, ljetni upisni rokovi u Glazbenu školu za školsku godinu 2021./2022. traju do 30. lipnja i ima još 9 slobodnih mjesta za glazbeni vrtić, 8 za početnički solfeggio, 5 za flautu, 4 gitaru, 3 za harmoniku i klarinet, te po jedno mjesto za tambure, violu, violončelo, trubu i hornu.

plesačice

Večeras će također, s početkom u 20 sati u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman, svoju priredbu održati Plesni klub Dolce koji će još jednom „Plesnom čarolijom“ obilježiti završetak plesne sezone.