ulaz hitna

Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana od danas pruža uslugu građanima brzog antigenskog testiranja.

Testiranje će se obavljati ispred ulaza hitnog bolničkog prijema od ponedjeljka do subote od 8 do 8,30 sati, a rezultat testiranja će biti poznat istog dana poslije 10 sati, osim ponedjeljka kada će nalaz biti gotov poslije 13 sati. Nalaz je moguće dobiti na hrvatskom ili engleskom jeziku elektronskim putem ili u pismenoj formi. Testiranje košta 200 kuna.  

Za testiranje je potrebno naručiti se nekoliko dana unaprijed na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. uz predočenje uplatnice.

Obrazac za elektronsko i ručno naručivanje kao i sve ostale upute mogu se naći na internetskoj stranici Bolnice.

Omogućavanje građanima ove usluge je posljedica zapošljavanja novog liječnika specijaliste mikrobiologa koji je prošloga mjeseca primljen u stalni radni odnos i došao je iz Virovitice.

Pakračka bolnica i dalje svakodnevno obavlja PCR testiranje za svoje potrebe uz uputnicu, ali se analize obavljaju u Požegi ili Zagrebu pa se nalaz dobije drugi dan.