viber slika 2021 04 16 10 00 26

U Radićevim salonima, kako već od milja nazivamo oveći trgovačko-stambeni objekt u Ulici Matije Gupca, opet se nešto događa! Nakon serije raznoraznih trgovačkih usluga, što su na toj lokaciji izmjenjivane u gotovo pravilnom vremenskom razmaku, pažnju nam je privukla najnovija. Upadljivom jumbo-reklamom, vozite li iz smjera Lipika, obaviješteni ste da se upravo ovdje odnedavno može kupiti quad vozilo iz CFmoto programa. Detaljnije informacije potražili smo na licu mjesta.

IMG 20210416 100415

Budući da se radi o izložbeno-prodajnom salonu, u kratkom smo telefonskom kontaktu sa zagrebačkim vlasnikom doznali da su u tzv. showroomu mogu razgledati, ali i kupiti izloženi modeli, kojih u ovom trenutku zbog ograničavajućeg prostora ima šest.
„Tvrtka u Pakracu jedna je od tri takve u Hrvatskoj, a jedinstvena je po tome što je praktično regionalni centar i svojim programom CFmoto vozila pokriva kompletno područje Slavonije. Ostale dvije trgovine s istom ponudom nalaze se u Sv. Ivanu Zelini i na Braču“, doznajemo od odgovorne osobe tvrtke.

IMG 20210416 095250

Kako dalje kaže, potražnjom su vrlo zadovoljni jer su u samo mjesec dana prodali pet quadova. U Pakracu jedan, a ostale u Varaždin, D. Selo, Osijek i Viroviticu, što samo potvrđuje smjer ove trgovine. Upravo zato, zbog kupaca izvana, najviše se oslanjaju na reklamu putem Facebook stranice  QUAD Expert  gdje se mogu razgledati modeli vozila, ali i ugovoriti narudžba.
U izložbenom salonu u Pakracu moguće je i isprobati quadove, koji su zapravo radni strojevi zapremine od 400 do 1000 kubika. Cijene su od 40 tisuća kuna, koliko iznosi najjeftiniji model, sve do 81 tisuću. Otvoreni su, naglašavaju, za sve vrste plaćanja što podrazumijeva i obročna. Ovakvi strojevi su T3B homologacije i vode se kao brzi traktori te su podložni registraciji jednako kao obični zemljoradni traktori. Vozila su teška oko pola tone što ih ne sprječava da povuku i troduplo teži teret.

IMG 20210416 095241