Poziv

Od lanjskog ožujka pa do rujna ove godine Lokalna razvojna agencija Poduzetnički centar Pakrac provodi projekt „PCP podupire poduzetnike“ vrijedan ukupno 600.000 kuna od čega Europski fond za regionalni razvoj (EFRR) sufinancira s 440 tisuća. Cilj projekta je stvaranje povoljnog okruženja za razvoj poduzetništva s očekivanim učincima kao što je ojačan položaj poduzetnika na tržištu, smanjena asimetrija dostupnih i korisnih informacija, otvaranje i aktivacija novih MSP-ova, rastući broj uspješnih poslovnih subjekata, povećanje konkurentnosti malog gospodarstva u Pakracu i okolici, promicanje poduzetništva u društvu, povećanje konkurentnosti postojećih poduzeća.

U sklopu tog projekta, slijedeća informativna radionica za zainteresirane poduzetnike i institucije će biti održana u utorak 13. travnja s početkom u 11 sati  u prostorijama poduzetničkog inkubatora u sklopu zone male privrede s dvije teme: informacije o aktualnim natječajima i prijedlog djelovanja u turizmu za 2021/22. godinu.

Radi pridržavanja epidemioloških mjera iz LRA PCP umoljavaju zainteresirane da dolazak najave na telefon 290-650 ili mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..