umski san 2 1024x614 c 1

„Osnivanjem sekcije Kazališni anđeli naša udruga započela je novu aktivnost za djecu i mlade u dobi od 7 do 14 godina kojom se prije svega mladima želi približiti, te i iz drugog ugla predstaviti, dramsku umjetnost i kazalište. Kazališni anđeli će učiti i istraživati, preuzeti mjerljivu odgovornost za izvršavanje preuzetih zadataka, jačati svoje samopouzdanje, savladavati tremu prije javnog nastupa i biti potaknuti na kreativni rad. Aktivnost započinje u travnju s članovima dramskih skupina, a otvorena je za djecu i mlade koji do sada nisu sudjelovali u našem radu“, prenosi nam Dubravka Špančić, tajnica Kulturno-prosvjetnog društva „Sloga“ Pakrac.

Kroz pripremljene radionice mladi glumci će moći naučiti i saznati o javnom nastupu, komunikaciji s glumcima, tehničkim osobljem i publikom, ali će i gledati i analizirati same predstave. Termini radionica će se dogovoriti sa zainteresiranima te ih dodatno javno objaviti. Sudjelovanje djece i mladih je besplatno.

Prijave se primaju do 14. travnja na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili tel. 098 412 707.

„Ni u kom slučaju naši Kazališni anđeli nisu „konkurencija“ ni anđelu čuvaru, niti drugim dragim i dobrim anđelima. Ali, činit će sve da naš boravak u kazalištu bude siguran, obogaćen, ugodan, lijep, da uz svaku predstavu dobijemo svi još više!“, poručuje D. Špančić.

Fotografija: arhiva Pakračkog lista