banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Posljednjeg dana studenog bio je 281. dan izvođenja radova na projektu aglomeracije Pakrac-Lipik od 851 ugovorenog. To je točno trećina i za to vrijeme je izvedeno radova u vrijednosti 44 milijuna kuna od ugovorenih 147 (bez PDV-a) ili 30 posto, izvijestio je Marijan Pierobon, direktor Voda Lipik, formalnog investitora.

Što se tiče vodoopskrbe, ukupno je odrađeno točno polovina posla, dok je odvodnja na četvrtini ukupno planiranih zamijenjenih cijevi u ovom projektu.

U samom naselju Pakrac postotak odrađenih radova je i bolji jer je odrađeno 66 posto radova na kanalizaciji i 52 posto radova na vodoopskrbi. Za povratak ulica u normalno stanje dobra je vijest da je izvođač radova Gorenjska gradbena družba Kranj jutros počeo s postavljanjem ivičnjaka između kolnika i nogostupa na križanju Bolničke i Ulice Matice hrvatske što znači da je na tom dijelu napokon kopanje završeno. U Ulici Kalvarija danas i naredna dva dana u tijeku je prespajanje vodovoda sa starog na novi cjevovod radi čega će dijelovi ulica u ta tri dana biti po nekoliko sati bez vodoopskrbe. Izvođač radova je također najavio i da će ovog tjedna početi s asfaltiranjem ulica u dijelu Lipika.  

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić