Roditelji djece koja ne pohađaju redovan program Dječjeg vrtića „Maslačak“, a žive na području Grada Pakraca trebaju se do 1. prosinca mailom ili osobno javiti u gradsku upravu kako bi ostvarili pravo na gradski dar.

Svojim stilom Dubravka Špančić, stručna suradnica u gradskoj upravi, o tome originalno obavještava:

„Javio nam se Djed Božićnjak s nelijepom viješću - ove godine neće moći doći na našu gradsku priredbu i u naše dvorište kurije Janković, ali će ipak pripremiti božićne darove. Rekao je još, da vas jaaaako, jako voli!

Ukoliko ne idete u redovan program vrtića "Maslačak", a živite na području Grada Pakraca, zamolite mamu ili tatu da upišu vaše podatke Djedici (obrazac), a vi mu ispod nacrtajte čestitku u povodu Božića. Mame i tate trebaju obrazac poslati (PDF format) mailom na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili donijeti u gradsku upravu, ured 128, do 1. prosinca. 

Vaše ćemo crteže i podatke poslati Djedici koji će vas pozdraviti online na gradskoj mrežnoj stranici (www.pakrac.hr) i  javiti vam kada i gdje možete preuzeti svoj božićni dar!“