banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Izaslanstvo Grada Pakraca na čelu s gradonačelnicom Anamarijom Blažević, zamjenikom Marijanom Šircem i Miroslavom Ivančićem, predsjednikom Gradskog vijeća, zajedno s vijećnicima, predsjednicima mjesnih odbora, kao i članovima Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Pakrac-Lipik, danas su povodom blagdana Svih svetih položili cvijeće i zapalili lampione kod spomen obilježja poginulim braniteljima na Trgu bana Josipa Jelačića. Prije toga na isti način je odana počast kod spomen obilježja na Rimokatoličkom groblju te ispred bisti prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu i dr. Ivanu Šreteru.

Pakračkom izaslanstvu su se pridružili i predstavnici 104. brigade HV iz Ivanca koji su došli odati počast svojim poginulim suborcima na pakračkoj bojišnici 1991. godine.

Predstavnici Grada i mjesnih odbora blagdan Svih svetih prigodno su istim postupcima obilježili i na mjesnim grobljima u Badljevini, Omanovcu, Ploštinama, Donjoj Obriježi, Velikom i Malom Banovcu, Novom Majuru i Tornju.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić