banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.

Prodaja poljoprivrednih proizvoda na tržnicama u središtima hrvatskih gradova stoljećima je poznata tradicija koja se do danas održala i tako postala jedna posebna prepoznatljivost naših gradova.

U želji da održimo i unaprijedimo tu tradiciju Grad Pakrac i LRA Poduzetnički centar Pakrac pokreću inicijativu za promociju svih OPG-ova s područja Grada Pakraca, ali i drugih zainteresiranih OPG-ova kao i OPG-ova koji i inače obavljaju prodaju u Pakracu na tržnom sajmu četvrtkom.

Na tržnici bi se subotom organizirao tržni dan gdje bi OPG-ovi dobili besplatne prodajne štandove na kojima će prezentirati i prodavati svoje domaće proizvode.

Cilj ove akcije je opskrbiti stanovništvo zdravom, domaćom i svježom hranom, prije svega voćem i povrćem iz vlastitog uzgoja te pomoć lokalnim poljoprivrednicima i ostalim proizvođačima domaćih proizvoda da se bez naknade oglašavaju i kupcima prezentiraju svoju ponudu te informiraju javnost o dostupnosti tih proizvoda telefonskim pozivom ili on-line kontaktima.

Stoga ovim putem pozivamo sve OPG-ovce, prvenstveno s lokalnog područja koji proizvode i prerađuju domaće proizvode i žele se promovirati nam se obrate putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na broj telefona 098/9803-880. Zamoljavamo nositelje OPG-a da se jave što prije kako bi smo prodaju subotom na tržnici mogli pokrenuti što prije.

 

“VOLIM TRŽNICU JER VOLIM LOKALNO I ZDRAVO”

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.