U sklopu projekta „Imam stav“, sekcija mladih KPD "Sloga" ovog tjedna poziva građane na dvije  besplatne radionice namijenjene prvenstveno osobama u dobi od 15 do 25 godina, mada mogu doći i drugi.

Sutra (15. rujna)  s početkom u 18 sati u Hrvatskom domu će biti održana modno-edukativna radionica „Manekenka“ . Pod vodstvom osoba iz daruvarske udruge Impress  s polaznicima će se raditi na pravilnom držanju, hodanju, uspravnom stavu tijela, neverbalnoj gestikulaciji, motoričkim vještinama i vještinama koordinacije tijela, položaja u prostoru kao praktične  vježbe na odnosa prema publici i suočavanja s tremom.

Od srijede 16. rujna tri večeri za redom s početkom u 19 sati bit će održana dvosatna radionica „Krojim si kaput“  koju će voditi  Ivanku Ristić i dvije pomagačice. Polaznici će imati mogućnost  naučit  osnove šivanja; iglom i koncem te šivaćim strojem. Materijal osigurava Sloga, a uradak se može ponijeti kući.

Projekt „Imam stav“ KPD „Sloga“ Pakrac provodi od veljače kada je potpisan Ugovor o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekata usmjerenog mladima s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Vrijednost projekta je 90.637 kuna, a sredstvima Ministarstva će biti sufinanciran sa 69.000 kuna.