banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Na Omanovcu je u tijeku prvenstvo Hrvatske u streličarstvu u 3D disciplini koje se ujedno boduje i kao drugi turnir za hrvatski 3D kup. Prvenstvu Hrvatske je po prvi put domaćin i organizator pakrački SK Kuna. U apsolutnoj muškoj i ženskoj konkurenciji u stilovima razvrstanim po vrstama lukova (instinktivni, dugi, goli, lovački i složeni), ali i starosnim kategorijama kada je u pitanju državno prvenstvo, natječe se 45 natjecatelja među kojima i šestero članova SK Kuna.

Prvenstvo je počelo u 10 sati svečanošću otvaranja. Otvarajući natjecanje Darko Uidl, predsjednik Hrvatskog streličarskog saveza je zahvalio Ministarstvu turizma i sporta što je financijski potpomogao njegovo održavanje. U ime Grada Pakraca organizatoru je zahvalio, a natjecateljima poželio puno uspjeha dogradonačelnik Marijan Širac.

Nakon otvaranja natjecatelji su otišli na šumske staze na kojima ih čekaju 24 mete – sintetičke makete različitih životinja. Prijepodne je kvalifikacijski dio, a poslije ručka završno raspucavanje za medalje. Rezultati će biti poznati oko 17 sati.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić