Trećeg dana 23. malonogometnog turnira u Pakracu odigrane su četiri utakmice grupa A i B. Predviđen slobodni četvrtak iskorišten je da se odigra raspored od prvog dana (ponedjeljak odgođen zbog nevremena), a u prvoj utakmici je vrlo dobar sastav Drvo-prometa pobijedio je Dinamo iz Badljevine s 3:2. Unatoč pobjedi, dojam je da je momčad koju vodi Elvis Kokalović utakmicu odigrala s pola gasa i tek u nastavku turnira od njih očekujemo ono najbolje. Rukometaši LiPe opet su odigrali solidnu utakmicu i primorali CB Code – većinom bivše nogometaše – da se dobrano potrude za konačno slavlje od 5:4. Odličnu partiju u sljedećoj je utakmici pružila mladost Hajduka, točnije njegovi juniori koje vodi Dario Škariot. Protiv Drvo-prometa, kojem je to bila druga utakmica večeri, dobar dio utakmice bili su ravnopravan suparnik, no iskusniji i fizički moćniji igrači DP su na kraju ipak slavili s 3:0. Vrijedi zapamtiti imena Majstorovića, Čakarića, Širca, Baloga i ostalih petnaestogodišnjaka iz Hajduka kojima je ovo prvi seniorski turnir.
U posljednjoj večernjoj utakmici Obriježani (AŠ Sport…) su pobijedili Badljevčane sa 7:0.

Večer ranije (srijeda) postignuti su sljedeći rezultati: RK Lipa-AŠ Sport 1:4; Dinamo (B) – CB Code 0:5; Hajduk juniori – NK Slavonija 3:0; Elite Academy – Drvo-promet 3:4.
Nakon odigrana tri dana najbolji dojam ostavila je garešnička ekipa Domorad koja je u utorak upisala tri pobjede i izborila četvrtfinale, dok dobro djeluju i pakrački Elite Academy te Drvo promet od kojih tek očekujemo prave utakmice.

Svih natjecateljskih večeri posjeta je bila odlična, prema evidenciji organizatora (SZGP) utakmice je u prosjeku pratilo oko četiristo gledatelja pa slobodno možemo zaključiti da je turnir ovog formata, s većinom domaćim ekipama – pun pogodak. Na uštrb kvalitete koju su donosili sastavi iz Zagreba ili okruženja, dobili smo odličnu posjetu pa je osim pukog praćenja sportskog nadmetanja, jednako zabavno biti i na tribinama gdje dobre energije nikako ne manjka.
Turnir se nastavlja večeras i sutra, dok je za nedjelju predviđen slobodan dan.