Ministarstvo državne imovine predalo je na upravljanje Gradu Pakracu bivšu zgradu suda na Trgu bana Josipa Jelačića. Ugovorom je definirano da se zgrada s pripadajućim dvorištem bez naknade ustupa za potrebe Muzeja grada Pakraca.

Danas su je obišli gradonačelnica Anamarija Blažević i Mario Tušek, a razlog je što će u dijelu prizemlja i na cijelom katu biti smještena njegova zbirka izložaka muzeja vojne i ratne povijesti koja je sada zbog malog prostora samo djelomično izložena u takozvanoj zgradi bivšeg muzeja na kraju Ulice hrvatskih velikana. Što će biti u drugom dijelu prizemlja još nije između više ideja odlučeno.

Prostor je potrebno oličiti što će s gradskim materijalom učiniti Tušek i njegovi prijatelji te ga opremiti izložbenim namještajem. Tušek je uvjeren da će do početka školske godine prostor biti spreman za posjetitelje.

Njegova zbirka vojne i ratne povijesti, iako izložena samo djelomično u skučenom prostoru je redovito u programu raznih pakračkih posjetitelja i obvezna stanica za obilazak prilikom dolazaka učenika osmih razreda slavonskih škola. Prilikom svog dolaska u Pakrac posjetila ga je i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nakon čega je donirala odoru predsjedničke garde.