Program mjera potpore poduzetnicima Grada Pakraca zbog epidemije virusa Covid-19 o kojem smo pisali prošlog tjedna izvješćujući sa sjednice Gradskog vijeća na kojoj je 18. svibnja usvojen, objavljen je jučer na službenoj internetskoj stranici Grada i uz njega „Javni poziv Covid 19 Grad Pakrac“ kao i dva obrasca koje je neophodno popuniti uz zahtjev.

Program je namijenjen svim gospodarskim subjektima koji imaju sjedište na području Grada Pakraca, subjektima koji obavljaju gospodarsku djelatnost na području Grada Pakraca te negospodarskim subjektima kojima je obavljanje njihovih aktivnosti obustavljeno Odlukom o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnost i održavanja sportskih i kulturnih događanja, a koji su uslijed protuepidemioloških mjera obustavili poslovanje ili poslovali otežano.

Zahtjevi se zaprimaju od objave poziva do prestanka provedbe propisanih mjera od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a najkasnije do 31. prosinca 2020. godine.

Zahtjev za dodjelu potpore, s propisanom dokumentacijom, podnosi se Gradu Pakracu elektronskim putem na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. odnosno izuzetno u zatvorenoj omotnici s naznakom „MJERE – COVID-19“ redovnom poštom na adresu Grada Pakraca, Trg bana Josipa Jelačića 18, 34550 Pakrac ili osobnom dostavom u pisarnicu Grada Pakraca.

Radi pojašnjenja eventualnih nejasnoća kontakt je moguće ostvariti putem adrese e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili na telefone 511-052 ili 411-080 (centrala); osobe za kontakt: Vinko Pečanić, Zrna Garača.