Upisi djece u dječji vrtić „Maslačak“ za pedagošku godinu 2020./2021. počeli su jučer i traju do 29. svibnja, a zahtjeve za upis sa potrebnom dokumentacijom roditelji mogu predati elektroničkim putem na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu Dječji vrtić Maslačak Pakrac, Matice hrvatske 13/b, 34550 Pakrac.

Djeca se upisuju u program jaslica i u cjelodnevni te skraćeni vrtićki program, a osim zahtjeva za upis, roditelji su dužni dostaviti presliku iskaznice imunizacije te potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu najkasnije prvog dana pohađanja programa.

Zahtjev za upis može se preuzeti na web stranici vrtića www.dvmp.hr ili samo iznimno u prostorijama tajništva vrtića. Sve obavijesti u vezi upisa mogu se dobiti na telefon 313-416, svakog radnog dana u vremenu od 8 do 12 sati.

Otvorene su prijave i za upis u školsku godinu 2020./2021. Osnovne glazbene škole Pakrac, koje traju do 12. lipnja. Škola provodi upis u program glazbenog vrtića (5-6 godina) i početničkog solfeggia (7-8 godina) dok za polaznike trećeg razreda općeobrazovnih ustanova (9 godina) provode upis u programe instrumenata odnosno 1. razred osnovne glazbene škole. Od instrumenata, djeca mogu odabrati: klavir, flautu, harmoniku, gitaru, tamburu, violinu, violončelo, klarinet i trubu.

Za polaznike glazbenog vrtića i početničkog solfeggia mjesečna participacija iznosi 60 kuna, a za učenike glazbene škole od 1.-6. razreda ona iznosi 120 kuna, no ukoliko istu pohađaju i sestra ili brat participacija za drugo dijete od 1.-6. razreda plaća se 60 kuna dok je za treće i svako naredno besplatna. Ukoliko učenik nema vlastiti instrument, može ga iznajmiti u vrtiću po cijeni od 50 kuna mjesečno (za električni pianino taj iznos je 150 kuna).

Upisnica se može preuzeti na sljedećem linku, te ju se zajedno s potrebnom dokumentacijom može poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sve dodatne informacije oko upisa mogu se dobiti na navedeni e-mail ili telefon 511-024.