Nakon prošlog tjedna kad je zbog praznika tržnica premještena na srijedu i četvrtak, ovaj tjedan se sve vraća u normalu i građani će tržnicu moći pohoditi u četvrtak kad će raditi bijela i zelena tržnica, te u petak kad će biti organizirana prodaja sadnica. Novost je radno vrijeme oba dana koje je pomaknuto za sat ranije i bit će od 7 do 13 sati.

Prodaja bijelih i zelenih proizvoda bit će provedena na već uobičajen način, što znači da će ulaz u bijelu tržnicu biti s bočne strane (do ceste), a u zelenu sa zapadne strane tržnice. Prodaja sadnica u petak će biti na parkiralištu, kao i do sada.

Iz uprave Tržnice apeliraju na sve posjetitelje da zadrže iskazanu razinu odgovornosti te da se i ubuduće pridržavaju propisanih sigurnosnih mjera kod održavanja sigurnosnog razmaka (minimalno 2 metra) prilikom stvaranja redova ispred oba ulaza. Isto tako, mole se svi oni koji planiraju ranije obaviti kupnju da se ne okupljaju prije početka radnog vremena tržnice (7 sati) i tako pripomognu održavanju nužnog reda oko prodajnih mjesta.