Pakračka tržnica ovaj će tjedan raditi jednako kao i prošli, što znači da će u četvrtak (23. travnja) od 8 do 13 sati raditi bijela i zelena tržnica, a u petak (24. travnja) će u isto vrijeme na otvorenom prostoru biti organizirana prodaja sadnica cvijeća i povrća. Sve to bit će organizirano uz već usvojena pravila ponašanja koja podrazumijevaju posebne ulaze za bijelu i zelenu tržnicu, obvezno fizičko distanciranje (2m) te jednosmjernu cirkulaciju kupaca.

Četvrtak i petak do daljnjeg

Kako nas je obavijestio Alen Stipić, voditelj Tržnice Pakrac, i u bližoj budućnosti očekuje nas identičan režim rada s dvodnevnom ponudom (četvrtak i petak), odnosno primjenjivat će se sve do konačne obustave sigurnosnih mjera propisanih od strane Nacionalnog i Gradskog Stožera civilne zaštite.
Protekli tjedan tijekom dva dana tržnicu je pohodio velik broj kupaca, a ništa manje ih se ne očekuje niti ovaj, tim više ako se uzme u obzir da su 19. travnja ukinute propusnice i omogućeno je nesmetano kretanje unutar cijele županije, pa se na tržnici očekuje i veći broj Lipičana koji upravo iz tog razloga nisu mogli pohoditi plac.
Iz uprave Tržnice apeliraju na sve posjetitelje da se obavezno pridržavaju propisanih sigurnosnih mjera i pozivaju na odgovorno ponašanje. Isto tako, mole se svi oni koji planiraju ranije obaviti kupnju da se ne okupljaju prije početka radnog vremena tržnice (8 sati) i tako pripomognu održavanju nužnog reda oko prodajnih mjesta.
Prostor za prodaju na pakračkoj Tržnici prilagođen je prema uputama Stožera za civilnu zaštitu, sukladno najnovijoj Odluci o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19.
Aktualna je i online prodaja proizvoda, a danas DONOSIMO POPIS PRODAVAČA I NJIHOVE KONTAKTE (svi ostali prodavači koji ubuduće žele i mogu svoju robu prodavati na ovaj način trebaju na sljedeće telefonske brojeve dostaviti svoj podatke kako bi bili uvršteni u popis: 098 980 3880 Alen Stipić ili 034 290-650 LRA Poduzetnički centar Pakrac).