banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Prometno je i ovog četvrtka na pakračkoj tržnici koja je, kao i prošlog tjedna, otvorila vrata kupcima s kompletnom ponudom bijelih i zelenih proizvoda, a radi sukladno preporučenim sigurnosnim mjerama. Prema riječima voditelja Tržnice Alena Stipića, posjetitelji tržnice se ponašaju prema preporučenom naputku, a sudeći prema automobilima popunjenom glavnom parkingu interes za današnju ponudu je veći nego prošli tjedan. Ispred oba ulaza u tržnicu je red, a svima zainteresiranim na bijeloj tržnici na usluzi stoji osam prodavača, dok na zelenoj svoje proizvode nudi njih trinaest.
Osim što je u našim domaćinstvima, za ovih dana preporučenog mirovanja, ostava djelomično ispražnjena i valja je dopuniti, tržni dan posluži i da se na svježem zraku prozbori koja s prvim susjedom u dugačkom redu i prokomentira aktualna situacija. Makar to bilo preko zaštitne maske i sa sigurne udaljenosti od dva metra...
Sa sigurnosne strane gledano prodaja unutar same tržnice je i danas organizirana uz jednosmjernu cirkulaciju posjetitelja te održavanje minimalnog fizičkog razmaka. Sve to ne izgleda niti malo loše i vjerojatno predstavlja budući model tržnične razmjene koja nas očekuje kad sve ovo prođe i propisane mjere zaštite budu van snage.
Podsjetimo, sutra (petak) će posjetitelji tržnice moći ući samo u zeleni dio tržnice gdje će biti ponuda sadnica.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić