Kao i prošli tjedan bijela i zelena tržnica ovog će četvrtka (16. travnja) raditi od 8 do 13 sati, dok će u petak biti organizirana prodaja sadnica cvijeća i povrća, obavijestio nas je Alen Stipić, voditelj Tržnice Pakrac.

Prodaja bijelih i zelenih proizvoda bit će organizirana na isti način kao i prošli tjedan, što znači da će ulaz u bijelu tržnicu biti s bočne strane (do ceste), a u zelenu sa zapadne strane tržnice.

Iz uprave Tržnice apeliraju na sve posjetitelje da se obavezno pridržavaju propisanih sigurnosnih mjera i pozivaju na odgovorno ponašanje pogotovo kod održavanja sigurnosnog razmaka (minimalno 2 metra) prilikom stvaranja redova ispred oba ulaza. Isto tako, mole se svi oni koji planiraju ranije obaviti kupnju da se ne okupljaju prije početka radnog vremena tržnice (8 sati) i tako pripomognu održavanju nužnog reda oko prodajnih mjesta.

Cirkulacija kupaca bit će jednosmjerna i regulirana od strane uprave i djelatnika Tržnice.

U petak će posjetitelji tržnice moći ući samo u zeleni dio tržnice gdje će biti ponuda sadnica.

Prostor za prodaju na pakračkoj Tržnici prilagođen je prema uputama Stožera za civilnu zaštitu, sukladno najnovijoj Odluci o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19.

Aktualna je i online prodaja proizvoda, a danas DONOSIMO POPIS PRODAVAČA I NJIHOVE KONTAKTE (svi ostali prodavači koji ubuduće žele i mogu svoju robu prodavati na ovaj način trebaju na sljedeće telefonske brojeve dostaviti svoj podatke kako bi bili uvršteni u popis: 098 980 3880 Alen Stipić ili 034 290-650 LRA  Poduzetnički centar Pakrac).