Uz bijelu tržnicu koja je prošli tjedan radila po posebnom režimu, ovog će četvrtka građani Pakraca i Lipika od 8 do 12 sati moći kupiti i proizvode sa zelene tržnice.

Kako doznajemo od Alena Stipića, voditelja pakračke Tržnice, za razliku od prošlog tjedna kad su prodavači "bijelih" proizvoda bili podijeljeni u dvije skupine te su kupce tijekom dva dana posluživali na ulaznim i izlaznim vratima bijele tržnice, ovaj će se put i „bijela“ i „zelena“ prodaja vršiti samo u četvrtak (9. travnja) od 8-12 sati u uobičajenom i za to predviđenom prostoru.

Uz obvezno pridržavanje propisanih sigurnosnih mjera, cirkulacija kupaca bit će jednosmjerna (od ULAZA na zapadnoj te bočnoj strani tržnice prema IZLAZU na istočnoj strani) i regulirana od strane uprave i djelatnika Tržnice.

Prostor za prodaju na pakračkoj Tržnici prilagođen je prema uputama Stožera za civilnu zaštitu, sukladno najnovijoj Odluci o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19.

Kako bi se izbjegle neželjene gužve, uz podsjetnik na održavanje propisane fizičke distance (preporučljivo dva metra), iz uprave pakračke tržnice apeliraju na sugrađane da ne dolaze znatno prije propisanog početka radnog vremena (8-12 sati), jer prodavači poručuju da robe ima dovoljno za sve zainteresirane.

I dalje je aktualna online prodaja proizvoda, a danas DONOSIMO PROŠIRENI POPIS PRODAVAČA I NJIHOVE KONTAKTE (svi ostali prodavači koji ubuduće žele i mogu svoju robu prodavati na ovaj način trebaju na sljedeće telefonske brojeve dostaviti svoj podatke kako bi bili uvršteni u popis: 098 980 3880 Alen Stipić ili 034 290-650 LRA  Poduzetnički centar Pakrac).

[caption id="attachment_27704" align="aligncenter" width="1024"] arhivska fotografija PL[/caption]