S ciljem izbjegavanja gužvi kao i napuštanja sigurnosti vlastitog doma trgovački lanac KTC izašao je u susret potrošačima i uveo dostavu na kućni prag za narudžbe vrjednije od 200 kuna. Usluga se odnosi na mjesta udaljena do 5 kilometara od mjesta narudžbe, ali u našem slučaju ona je nešto proširena i odnosi na gradove Pakrac i Lipik te bliža okolna mjesta (uključujući Dobrovac, D. Čaglić, Kusonje). Niti kupci s udaljenijeg područja (do 20 kilometara) neće ostati uskraćeni za dovoz robe na kućni prag, ali će oni (udaljeni 5-20 kilometara) trebati naručiti robe u vrijednosti iznad 500 kuna.

„Roba se može odabrati putem web kataloga kao i iz kataloga koji potrošačima redovito pristižu fizičkim putem preko naših dostavljača, a precizna narudžba predaje se telefonom ili mailom. Naručena roba bit će dostavljena na vaš kućni prag sljedećeg radnog dana u vremenu od 8-17 sati“, kazala nam je Melanija Bahnjik, direktorica pakračkog KTC-a.

„U katalogu odaberite proizvode, a prilikom narudžbe koristite redne brojeve ili šifre proizvoda iz kataloga. Kod naručivanja potrebno je ostaviti ime i prezime, adresu te kontakt telefon. Plaćanje ćete izvršiti gotovinom kod preuzimanja narudžbe“, stoji u uputama za potrošače koji će ovim putem naručiti robu.

Dostava robe je potpuno besplatna. Narudžbe se zaprimaju od ponedjeljka do subote od 8-17 sati na telefon 034/638-985; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.