banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

U cilju što manje socijalnih kontakata Komunalac Pakrac kao i Vode Lipik ovaj mjesec neće očitavati stanje brojila na terenu, obavijestili su direktori Josip Biščanin i Marijan Pierobon. Komunalac će račune za mjesec ožujak izdavati temeljem prosječne mjesečne potrošnje plina u ožujku u zadnje tri godine, a Vode Lipik račune će izdavati na temelju dosadašnje prosječne mjesečne potrošnje. U obadva slučaju potrošači koji su nezadovoljni takvim načinom obračuna imaju mogućnost da mailom ili telefonom (Komunalac 411-225, Vode Lipik 211-140) dostave stanje svojih brojila.

Obje naše komunalne tvrtke, kao što smo to već objavili, zatvorili su blagajne za gotovinske uplate, a dok blagajne ne rade neće obračunavati i naplaćivati zatezne kamate. Obje tvrtke rade smanjenim pogonom i obustavili su ili smanjili sve radove koji nemaju oznaku hitnosti kao što je zamjena brojila, čišćenje dimnjaka osim u hitnosti i slično. Komunalac je privremeno ukinuo i odvoz glomaznog otpada, ali se sve kante i kontejneri po domaćinstvima redovito prazne po ranijem rasporedu. Početak rada reciklažnog dvorišta na Crkvištu, najavljeno za 1. travanj odgođeno je najmanje do 1. svibnja.

Za sve hitne usluge tvrtke Pakrac-plin i dalje je potrošačima na raspolaganje svih 24 sata dnevno hitni broj 099/344-3330.

Unatoč sušnoj zimi pritok vode u Šumetlici je i dalje dostatan za sadašnju razinu potrošnje pri čemu je još uvijek u rezervi crpilište u Gaju i Marijan Pierobon, ne očekuje, po tom pitanju nikakve probleme u vodoopskrbi.

 

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić