banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Nakon dva tjedna pauze od četvrtka (2. travnja) naši sugrađani ponovo mogu kupovati na pakračkoj tržnici. Radit će samo bijela tržnica u za to predviđenom prostoru, a novost je da će uz uobičajeni četvrtak tržnica raditi i u petak. Radno vrijeme je od 8 – 14 sati unutar kojeg će se u dva dana izmijeniti dvije skupine prodavača.
ČETVRTKOM će svoje proizvode prodavati: GALOVIĆ (piletina), KONES-BI (jaja) i ADELA JAREŠ (mliječni proizvodi). U PETAK će umjesto njih na bijeloj tržnici svoje proizvode prodavati: NANA-KOR (jaja), TJESTENINA TONI (tijesto), JELA SUDAR I BLANKA LEDER (mliječni proizvodi).
Prostor za prodaju je prilagođen prema uputama Stožera za civilnu zaštitu, sukladno Odluci o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19. Kako bi se izbjegle neželjene gužve, uz podsjetnik na održavanje propisane fizičke distance (preporučljivo dva metra), iz uprave pakračke tržnice apeliraju na sugrađane da ne dolaze znatno prije propisanog radnog vremena (8-14 sati), jer prodavači poručuju da robe ima dovoljno za sve zainteresirane.

I dalje je aktualna online prodaja proizvoda, a danas DONOSIMO PROŠIRENI POPIS PRODAVAČA I NJIHOVE KONTAKTE (svi ostali prodavači koji ubuduće žele i mogu svoju robu prodavati na ovaj način trebaju na sljedeće telefonske brojeve dostaviti svoj podatke kako bi bili uvršteni u popis: 098 980 3880 Alen Stipić ili 034 290-650 LRA  Poduzetnički centar Pakrac).

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić