banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Gradonačelnica Grada Pakraca Anamarija Blažević jučer je donijela odluku kojom obvezuje Lokalnu razvojnu agenciju Poduzetnički centar Pakrac da stave na raspolaganje svoje resurse u cilju pružanja pomoći svim zainteresiranim poduzetnicima Grada Pakraca u svrhu realizacije Vladinih mjera namijenjenih poduzetnicima u cilju umanjenja nastale štete epidemijom koronavirusa. Grad Pakrac će financirati LRA Poduzetničkom centru Pakrac svu pruženu savjetodavnu pomoć.

U cilju realizacije te odluke Vladimir Gazić, direktor LRA Poduzetnički centar Pakrac jutros je uputio poziv poduzetnicima u kojem kaže: „Vlada je na sjednici 17. ožujka donijela ukupno 66 mjera za pomoć gospodarstvu uslijed epidemije koronavirusa. Mjere se odnose na ukupno osam ministarstava od kojih se velik dio njih odnosi na očuvanje likvidnosti i radnih mjesta gospodarstvenika u okviru Ministarstva financija.

S obzirom na veliki broj mjera od kojih svaka ima određene uvjete koji se moraju zadovoljiti kako bi se koristile, pozivam vas da se javite u LRA Poduzetnički centar Pakrac. Njihovi djelatnici vam stoje na raspolaganju za sve vaše upite i pomoć oko prijave. Informiranje i izrade prijava su za sve poduzetnike BESPLATNI jer ih  financira Grad Pakrac.

Sukladno uputama molim da izbjegavate osobni dolazak i da koriste ove kontakte:  e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; telefon: 034/290-650; mobitel: 098/410-558.“

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić