Sukladno preporuci i povećanim preventivnim mjerama u svrhu suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, COVID-19, Kino Hrvatski dom se zatvara do daljnjega, a o nastavku rada kina i novim terminima projekcija građani će biti pravovremeno obaviješteni, stoji u priopćenju KPD Sloge.
Sličnim priopćenjem oglasila se i Državna geodetska uprava koja poziva građane i poduzetnike da za potrebe ishođenje javnih isprava te kontakata sa službenicima DGU koriste One-Stop-Shop sustav. Poručuju da je putem OSS-a i sustava e-Građani moguće elektroničkim putem podnijeti zahtjev, odnosno bez odlaska u katastarski ured preuzeti kopiju katastarskog plana, prijepis/izvod iz posjedovnog lista i izvadak iz Baze zemljišnih podataka.
U slučaju potrebe za izravnim kontaktom sa službenicima Državne geodetske uprave upućuju na korištenje telefonskih brojeva odnosno e-mail adresa objavljenih na internetskoj stranici Državne geodetske uprave. KLIKNI ZA KOMPLETNO PRIOPĆENJE DGU
Građane također obavještavaju da ostale zahtjeve za podacima ili ispravama iz nadležnosti DGU podnose elektroničkim putem.