Zbog epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom Opća županijska bolnica i bolnica hrvatskih veterana Pakrac od ponedjeljka uvodi potrebne mjere, a u svezi toga oglasili su se priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

U skladu s preporukama Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i odluke Kriznog stožera OŽB i BHV Pakrac u vezi epidemiološke situacije uzrokovane COVID19 infekcijom u OŽB i BHV Pakrac obustavlja se od ponedjeljka 16.3.2020. sav elektivni operacijski program.

Rad  u specijalističko-konzilijarnoj djelatnosti (ambulante, laboratorij, RTG, specijalistička dijagnostika) reducira se osim za potrebe neodgodivih pregleda prema procjeni nadležnog liječnika.

Molimo pacijente da ne dolaze u bolnicu bez prijeke potrebe i da se pridržavaju naputaka Kriznog stožera Ministarstva zdravstva.

Hitni pacijenti zbrinjavaju se kao i do sada kroz OHBP.

Svi pacijenti kojima je odgođen pregled ili dijagnostički postupak o novom terminu bit će obaviješteni poštom ili telefonom.

Posjete na odjelima su zabranjene.

Navedene mjere donesene su s ciljem sprečavanja širenja zaraze te zaštite zdravlja. Za sve informacije radnim danom od 7 do 15 nazvati  034 254 444  centrala, 034 254 562 naručivanje, 099 468 63 61. Obavijesti će biti objavljene i na web stranicama bolnice www.ozbpakrac-bhv.hr.

Zahvaljujemo se na suradnji i razumijevanju."