Požega je ovog vikenda bila domaćin plesnog natjecanje Dance World Cup -DWC (A razina natjecanja) i Cro Dance Challenge -CDC (B razina natjecanja)  na kojem su sa šest koreografija nastupile i plesačice Plesnog kluba Dolce Pakrac-Lipik osvojivši pet prvih mjesta.

Prvo mjesto su osvojili u natjecanju Cro Dance Challenger grupa „Barbi“ s koreografijom „Hipa hopa ples“, u kategoriji Mini MTV Comercial, Grupa „Gea“ s koreografijom „Ki kiš kiša“, u kategoriji Children Open Formation, a i nagradu za najbolje kostime.

Pobjednici su i grupa Paula sa koreografijom „Dječačka nesloga“, u kategoriji Children  Open Large Group kao i  duo Anja i Nikolina s koreografijom „In the mirror“, u kategoriji Children Modern Duo, te Grupa 10 s koreografijom „Try my pain“, u kategoriji Youth Modern Large Group osvojeno uz nagradu za najbolju grupu/formaciju na natjecanju.

U natjecanju za  Dance World Cup, Grupa 10 u suradnji sa plesačem Josipom, požežaninom, i koreografija „Oni ne znaju tko sam ja“, u kategoriji Senior Lyrical and Contemporary Small Group osvojila je drugo mjesto. Sve koreografije su rezultat rada trenerice Marijane Verčej.