Svečana  projekcija dokumentarnog  filma „Samo je nebo iznad nas“, koji govori o  nastanku, sportskom i kulturnom djelovanju MNK „Dudovo bure“ Pakrac u razdoblju 1980-1995., a nastao je  u produkciji kuće „Puno magneta“ iz Zagreba i režiji Renata Lučić uz sudjelovanje članova Dudovog bureta, Rade Šerbedžije, Zijaha Sokolovića će biti središnji događaj manifestacije „Žuta noć Dudovog bureta“ koja će biti održana u Pakracu i Lipiku 15. veljače.

„Žuta noć Dudovog bureta“ je osamdesetih godina bila popularna kulturno-sportska i zabavna  manifestaciju koju je organizirao Malonogometni klub Dudovo bure, starijim čitateljima poznat kao jedan od najkvalitetnijih malonogometnih klubova na širem prostoru (viceprvak Jugoslavije 1987. godine) koja se sastojala od malonogometne utakmice, kazališne predstave i zabave. Ista ekipa je ove godine upriličuje u povodu 40-te obljetnice pokretanja kluba zbog čega je snimljen i profesionalni dokumentarni film u trajanja od 52 minute.

Promocija filma je u kino sali Hrvatskog doma dr. Franjo Tuđman te subote s početkom u 19,30 sati.

Prije toga u sportskoj dvorani u Lipiku odigrat će se malonogometni turnir veteranskih ekipa, aktivnih igrača  s početka osamdesetih godina na kojem će uz  domaćina nastupiti tada najpoznatije zagrebačke ekipe „Uspinjača“ i „Oktogon“ koji će početi u 15 sati. U  16 sati revijalnu malonogometnu utakmicu će odigrati  ekipe selekcija Grada Zagreba koju najvećim dijelom čine igrači do 19 godina koji su lani pod imenom hrvatske reprezentacije postali viceprvaci Europe protiv selekcije gradova Pakraca i Lipika.

Ulaz na obadvije priredbe je besplatan.