Projektni tim redovito obilazi krajnje korisnike, brine se o kvalitetnoj provedbi projekta.

Svakodnevno se razgovara s korisnicima i slušaju se njihove potrebe kako bi se projektne aktivnosti što bolje provodile te dodatno unaprijedile, a korisnici bili zadovoljni te dobili svu potrebnu skrb. Povratne informacije s terena od krajnjih korisnika projekta su izrazito pozitivne, korisnici su izuzetno zadovoljni radom djelatnica te nemaju nikakvih primjedbi.

Podsjećamo, uloga žena zaposlenih na projektu je pomoć u dostavi namirnica, pripremi obroka u kućanstvu, održavanje čistoće stambenog prostora, briga o higijeni, dostava lijekova, plaćanje računa, pomoć u socijalnoj integraciji, podrška kroz razgovore i druženje, što je od iznimne važnosti jer će se smanjiti socijalna isključenost i osamljenost. Također, na taj način će se smanjiti i institucionalizacija osoba starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju, tj. povećati će se broj krajnjih korisnika koji će ostati u svojim domovima i biti što samostalniji za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Projekt je je vrijedan 3.068.643,98 kn i financiran je 100%  iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda.