TZ Grada Požege, TZ Grada Lipika, TZ Grada Pakraca, TZ Grada Pleternice, TZ Grada Kutjeva, TZ Općine Velika u suradnji s tvrtkom Feel IQM započela je s provođenjem projekta Integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Zlatna Slavonija. Integralno upravljanje kvalitetom model je razvoja turističke destinacije Požeško-slavonske županije pod nazivom Zlatna Slavonija koji su Ugovorom o zajedničkom sufinanciranju od 4. veljače prihvatili Grad Požega, Grad Pakrac, Grad Pleternica, Grad Kutjevo, Grad Lipik i Općina Velika, kao najbolji model razvoja. Aktivnosti projekta usmjerene su na promicanje kvalitete i umrežavanje ponude u destinaciji, međusobnu suradnju pojedinih dionika te preporuku i poticanja na izvrsnost.

Početkom listopada planirana je početna grupna edukativna radionica s prezentacijom projekta svim prijavljenim subjektima tj. potencijalnim partnerima (odvojenim po temama). Nakon te početne edukacije slijedi posjeta subjektima prema planu obilaska, razgovor o mogućnostima i uvjetima suradnje u projektu IQM Destinacija Zlatna Slavonija te individualni savjeti kako potaknuti izvrsnost i umrežavanje ponude u našoj destinaciji.

Nakon toga slijedi potpisivanje ugovora o suradnji sa svima koji zadovoljavaju osnovne kriterije projekta, prije svega kvalitetu u poslovanju ispunjenu minimalno 80%.

Kroz ovaj projekt uspostavit će se mjerljivi sustav razine kvalitete usluga u destinaciji pri čemu će se kroz individualnu edukaciju podići sadašnja razina kvalitete u destinaciji čime će destinacija Zlatna Slavonija postati prepoznatljiva na turističkom tržištu.

Javni poziv za sudjelovanje u ovom projektu otvoren je od 12. rujna do 5. listopada 2019. godine.

U projekt IQM destinacija Zlatna Slavonija bit će uključeni subjekti koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (vlasnici smještajnih objekata, ugostitelji, OPG-i, atrakcije, turističke agencije, udruge i sl.). Smatramo kako svojim radom doprinosite razvoju i kvaliteti turizma na području Požeško slavonske županije te Vas pozivamo da se odazovete i sudjelujete u projektu.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a prijavu možete izvršiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   

Molimo Vas da u prijavi navedete sljedeće podatke*:

1) Ime i prezime

2) Naziv tvrtke

3) Djelatnost kojom se bavite

4) Adresa

5) Kontakt e-mail i telefon

6) Web adresa na kojoj promovirate svoju djelatnost

7) Naziv na društvenim mrežama ukoliko ih koristite u promociji svoje djelatnosti.